Al sinds 1994 richt HempFlax zich vol passie op het stimuleren van de hennepindustrie en haar toepassingen. Wij zijn voortdurend bezig onze geavanceerde methoden en apparatuur nog verder te perfectioneren en lopen wereldwijd voorop op het gebied van innovatie en techniek. HempFlax deelt deze zorgvuldig opgebouwde kennis en ervaring graag met de wereldmarkt.

We verrichten baanbrekend werk op het gebied van oogst- en verwerkingstechnologieën en verzorgen opleidingsprogramma’s voor henneptelers. Wij helpen en adviseren partners in de hennepindustrie bij alle aspecten van hun projecten: van het proces van de hennepteelt tot het opzetten van een volledig uitgeruste fabriek.

Voor alle praktische aspecten van de teelt en verwerking van industriële vezelhennep is HempFlax dé autoriteit – en daarvan kunt ú profiteren!

ONTWERP

De norm voor kwaliteit in de hennepindustrie wordt ook wel uitgedrukt als ‘HempFlax-kwaliteit’. Dat zegt genoeg: de technologie van HempFlax leidt tot vezels van absolute A-kwaliteit. De zeer ervaren en geschoolde HempFlax-technici bouwen geavanceerde machines en zijn voortdurend bezig deze te optimaliseren.

TRAINING

Uw bedrijf kan nog zulke geavanceerde apparatuur hebben, de bediening blijft mensenwerk. Scholing moet een van de topprioriteiten zijn van ondernemingen met ambitie. HempFlax geeft zijn knowhow heel graag door. Al onze trainingen worden gegeven door hooggekwalificeerde professionals met meer dan twintig jaar ervaring.

HAALBAARHEID

Een hennepbedrijf beginnen of investeren in een bestaand bedrijf: het is niet niks. Voordat u als ondernemer grote stappen zet, is het ontzettend belangrijk de slagingskansen te beoordelen. HempFlax kan helpen bij de haalbaarheidsprognose van uw onderneming door de relevante informatie aan te leveren, zoals verwachte oogsten, productiecapaciteit, en benodigde apparatuur en investeringen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Neem voor meer informatie over de training en adviezen van HempFlax contact met ons op!