Er worden voortdurend nieuwe toepassingen voor industriële hennep ontwikkeld. HempFlax werkt continu aan de ontwikkeling en innovatie van producten. We raden u dan ook aan om deze pagina nu en dan te bezoeken om te zien welke nieuwe ontwikkelingen er hebben plaatsgevonden op het gebied van industriële hennep.

Construction

Duurzaam bouwen met hennepmaterialen van topkwaliteit zonder schadelijke stoffen. Uiterst comfortabel en gezond wonen met een minimale milieubelasting.

Industrial Applications

Vezelhennep van HempFlax is hét duurzame alternatief in industriële toepassingen en trendy design. Van auto-onderdelen en scooters tot meubels en herbruikbare bekers.

Animal Care

A-kwaliteit strooisels voor de verblijven van grote en kleine dieren zonder chemische toevoegingen en processen. Gezond, veilig en comfortabel voor dier en mens.

Nutraceuticals

Gezonder en actiever leven met voedingsmiddelen en -supplementen van HempFlax op basis van de hennepplant, voor mens en dier. Verhoogde weerstand, natuurlijk fit.

Horticulture

Duurzame en gezonde producten voor tuin en tuinbouw. Pure hennep, vrij van verontreinigingen en schadelijke stoffen. Natuurlijke groeimatten voor kweken en ontkiemen.

Genetics & Cultivation

Teelzaden en advies van formaat en op maat. Veredeling en vermeerdering van hoogkwalitatief hennepzaad zonder gebruik van genetisch gemodificeerde organismen (gmo).

LEER ONS KENNEN

Neem voor meer informatie over de toepassingen van HempFlax contact met ons op!