HEMPFLAX PLUS is een hoogwaardig isolatiemateriaal gemaakt van de industriële vezelhennepplant. Een natuurlijk product met een uitzonderlijk goede isolerende werking. De unieke thermische, akoestische en vochtregulerende eigenschappen van de hennepvezel dragen onmiskenbaar bij aan een gezond en duurzaam woon- en leefklimaat.

Toepassing

HEMPFLAX PLUS-isolatieproducten zijn geschikt voor thermische en akoestische isolatie van dak, gevel en vloer in nieuwbouw en bestaande bouw. Dit materiaal is het prachtige natuurlijke alternatief voor synthetische en minerale isolatiematerialen. Naast traditionele bouwtechnieken is ons product buitengewoon geschikt voor houtskeletbouw. Bij gebruik van HEMPFLAX PLUS-materialen in ‘dampopen’ bouwconstructies komen de unieke kwaliteiten van dit natuurproduct nog beter tot hun recht.


Lycklig

Lycklig is het Zweedse woord voor blij. Dat HempFlax deze naam gekozen heeft voor dit nieuwe isolatieproduct is natuurlijk geen toeval. Lycklig maakt mensen blij met zijn unieke one-stop-shopsysteem dat zorgt voor comfort en energiebesparing.

Lycklig - De One-Stop-Shop oplossing voor na-isolatie!

Lycklig bestaat uit een laag hennepisolatie voorzien van een afwerkend plaatmateriaal. Het is een BioBase-toepassing voor na-isolatie waarmee je met één handeling een complete zolder tegelijkertijd kunt isoleren en aftimmeren.

En aantrekkelijk bijkomend voordeel van hennepisolatie is dat de woning beter op het energielabel zal scoren. Ter illustratie: de waarde van een gemiddelde woning stijgt gemiddeld 2% (bij een doorsneewoning van € 297.000 komt dit neer op zo’n € 6000). Bij sommige woningen zal het label zelfs met 2 of 3 stappen verbeteren. Zelfs zónder toevoeging van installatie- of elektrotechniek. Behalve gemak en comfort levert Lycklig dus ook geld op!

Dit isolatiemateriaal wordt in verschillende diktes aangeboden. De standaardbreedte is 600 x 1200 mm. Het is daarnaast mogelijk om de Lycklig op maat te bestellen. Neem voor prijzen contact met ons op!

Lycklig, schoon, snel, simpel en duurzaam.