Lycklig is het Zweedse woord voor blij. Dat HempFlax deze naam gekozen heeft voor deze nieuwe isolatie is natuurlijk geen toeval. Lycklig wil mensen blij maken met een kant-en-klaar isolatie-en-afwerkplaat in één.

Lycklig is een BioBase-toepassing die bestaat uit een laag HempFlax hennepisolatie verlijmd met een afgewerkt plaatmateriaal. Een na-isolatie waarmee je met één element de zolder tegelijkertijd kunt isoleren en afwerken.

Lycklig is een sociaal product. Er wordt een nieuwe productielijn opgezet in samenwerking met sociaal werk- en leerbedrijf Afeer Oost-Groningen. Met de productie van Lycklig wil HempFlax samen met Afeer zorgdragen voor bijscholing en werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lycklig is kant-en-klaar, eenvoudig toe te passen en snel te verwerken. De hennepisolatie kan in verschillende diktes worden geleverd. De stucco-afwerkplaat is voorzien van een veer-en-groefverbinding en de standaardafmeting is 600 x 1200 mm. Lycklig kan met diverse structuren afwerkplaten en als maatwerk worden geleverd.

Lycklig, de kant-en-klare zolderisolatie voor een sociale, BioBase en daarmee duurzame energiebesparing.


Lycklig wordt verkocht en gedistribueerd door Isolatiehandel Van den Berg BV in Marrum.

Voor meer verkoopinformatie over Lycklig mail naar info@isolatiehandel.nl of bel 0518 - 432 325.

Voor meer informatie over HempFlax hennepisolatie mail naar info@hempflax.com of bel 0597 - 615 516